Yaşam

3 Haziran’da Zorlu PSM’de Küçük Bir İstek!

Zorlu PSM’nin tiyatronun sürdürülebilirliğini sağlamak ve tiyatro külliyatının özgün içeriklerle zenginleşmesine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği eğitim programı PSM Atölye, Dila Yağcı’nın tek kişilik performansı Biraz Biraz oyunuyla Güçlü PSM’de. Sahne 367’nin yapımcılığını üstlendiği Rika!

Sınırların ortadan kalktığı bir dünyada kendi sınırlarını çizmeye çalışan editör yardımcısı genç bir hanımın hikâyesini anlatan Küçük Bir Rika, 3 Haziran Cumartesi günü saat 16:00’da Güçlü PSM’de sahnelenecek.

Zorlu PSM’nin geçen yıl ücretsiz olarak başlattığı tiyatroda yönetmenlik, tiyatro yapımcılığı ve dramatik yazarlık eğitim programlarının yer aldığı PSM Atölyesi’nin ilk oyunlarından biridir. tiyatro. küçük bir istek Sahne 367 yapımı bu dönemde sahnelenmeye başlandı. Turgay Korkmaz’ın yazıp yönettiği, Dila Yağcı’nın başrolde oynadığı oyun, sınırların olduğu bir dünyada editör yardımcısı olan genç bir kadının kendi sınırlarını çizmeye çalışmasını anlatıyor. ortadan kayboldu. “Günlük hayatımızda hayır diyebileceğimiz, sınır çizebileceğimiz ya da isteyerek aramıza mesafe koyabileceğimiz kaç kişi ya da durum var? Bu konuda gerçekten yeterince özgür olabiliyor muyuz, yoksa kendimizi kandırdığımız noktalar var mı?” sorularına cevap aramak küçük bir istek3 Haziran Cumartesi saat 16:00’da Şiddetli PSM’de.

Bilet fiyatları:

Genel Satış – ₺165,00

Öğrenci- ₺110.00

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberaltintas.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu