Haber

Adana’da Silah Atölyesine Operasyon: 45 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Adana’da polis ekipleri, bir silah atölyesinde yapılan operasyonda satışa hazır 45 ruhsatsız silah ve silah yapımında kullanılan malzemelere el koyarken, 4 kişiyi de yakaladı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Organize Büro ekipleri, Cumali K., Cengiz K., Mahmut K. ve Ramazan K. isimli şahısların Yüreğir’de kaçak silah atölyesi kurduğunu, silah ürettiğini ve tabancaları piyasaya sürdüğünü tespit etti. semt.

Bunun üzerine ekipler söz konusu atölyeye operasyon düzenledi. Operasyonda ayrıca satışa hazır 45 ruhsatsız silah ile silah yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Söz konusu şüphelilerin tamamı gözaltına alındı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği Cumali K., Cengiz K. ve Mahmut K.’yi tutuklarken, Ramazan K. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. – ADANA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu