Haber

Bakan Kasapoğlu, depremzedelerle iftar etti

Bakan Kasapoğlu, depremzedelerle iftar etti

gençlik ve SporBakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu:

“Daha iyi ve daha mutlu olmak için birlikte çalışacağımıza inanıyorum”

KIRIKKALE – Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun Kırıkkale’deki pansiyonunda kalan depremzedelerle iftar yemeği yedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kırıkkale’de depremden etkilenen vatandaşların ağırlandığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Hatice Hanım Yurt’u ziyaret etti. Depremzedelerle birlikte yurdun yemekhanesine giden Kasapoğlu, tabldot alıp sıraya girerek, depremzedelerle birlikte sofralarında iftarını açtı. Yemek dualarla sona erdi. Bakan Kasapoğlu, yemeğin ardından depremzedelerle sohbet etti.

Bakan Kasapoğlu, iki depremzedeye milli takım formasını hediye etti.

“Daha iyi ve daha mutlu olmak için birlikte çalışacağımıza inanıyorum”

Depremzedelerin yaralarını her zaman birlikte saracaklarını ifade eden Bakan Kasapoğlu, “Malatya, Hatay ve diğer illerdeki kardeşlerimiz ve adet olduğu üzere yaşadığımız depremler, depremlerde kaybettiklerimiz, yaralananlar ve mağduriyetler gerçekten çok büyük acı bundan sonraki süreçte hep birlikte saracağız hep birlikte onaracağız inşallah hep daha iyi daha keyifli daha güzel olmak için hep birlikte çalışırız bugünde bu keyifli sofralarda bizleri ağırladınız teşekkür ederiz Devlet olarak, hükümet olarak tüm heyetlerimiz ve teşkilatlarımızla yanınızdayız” dedi.

haberhadim.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu