Haber

Beşiktaş-Antalyaspor maçı sonrası

SporToto Muhteşem Lig’in 14. hafta erteleme maçında Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Fraport TAV Antalyaspor’un teknik direktörü Alfons Groenendijk, savunmada iyi performans sergilediklerini belirtti.

Vodafone Park’ta oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Groenendijk, “Futbol anlamında üst düzey bir maç izleyemedik. Mücadele ettik, mücadele ettik. Kadro kurmakta bile zorlandık. Savunmada sağlam duruş.Böylece bir puan aldık.Çok sınırlı bir kadroyla çıktık.Genç kalecimiz bu zorlu ortamda son anda bir penaltıyı kurtararak bize bir puan kazandırdı. Ben de onu tebrik ediyorum. Bu zorlu atmosferden bir puan kazanımdır.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş taraftarının Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle maçın 4. dakikasında yaptığı düzenlemeyle ilgili konuşan Hollandalı teknik adam, “Beşiktaş taraftarını tebrik ediyorum. Organizasyon etkileyiciydi. İçimizi doldurdu. Futbol da hayat gibi devam ediyor. Bunu aşmaya çalışıyoruz” dedi. dedi.

Alfons Groenendijk, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziyelerini iletti, yaralılara acil şifalar diledi.

haber-toroslar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu