Yaşam

Bu akşam Kızılcık Şerbeti var mı? 28 Nisan Cuma Bugün Kızılcık Şerbeti var mı yok mu yeni bölüm yayınlanacak mı? Yeni bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti Altın Sinema imzalı, ilk bölümü 28 Ekim 2022’de yayınlanan, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç’ın yaptığı, senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı dram Türk televizyon dizisidir. Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyenler bugün dizi var mı yok mu diye merak ediyor. Pekala, bu akşam Kızılcık Şerbeti var mı? 28 Nisan Cuma Bugün Kızılcık Şerbeti var mı yok mu yeni bölüm yayınlanacak mı? Yeni bölümde neler olacak? Detaylar sizlerle…

BUGÜN TAÇ ŞERBETİNİN YENİ BÖLÜMÜ VAR MI?

Kızılcık Şerbeti dizisinin 23. yeni bölümü 28 Nisan 2023 Cuma akşamı saat 20:00’de Show TV’de yayınlanacak. Dizi geçen hafta yayından kaldırıldı. Daha sonra yapılan duyuru ile yayın yasağı kaldırıldı. Dizinin yeni bölümü bugün ekranlarda olacak.

İşte o Twitter yazısı:

“Nerede kalmıştık?

#Kızılcık Şerbeti geliyor!

Cuma akşamı 20:00’de yeni bölümümüzle @ShowTV’deyiz.”

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kızılcık Şerbeti 23. Bölüm Fragmanı yayında. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Ömer’in gözaltına alınmasıyla iki aile arasındaki gerilimin arttığı ortaya çıktı. Merak uyandıran tanıtımda Kıvılcım’ın gözyaşlarına boğularak Fatma’ya “bitti” demesi dikkat çekti. Umut, Nursema’ya bir mektup yazar, Sönmez Alev’e saati kimin hediye ettiğini sorar ve Kayhan; Metehan’ın Ömer’in oğlu olmadığını öğrenmesiyle merak uyandıran sahnelerin ekrana geldiği tanıtım heyecanın dozunu artırdı.

ÇITIR ŞERBET OYNAYANLAR KİMLERDİR?

Barış Kılıç : Ömer Ünal : 1- : Abdullah’ın abisi, Bekir’in ikiz kardeşi Mustafa, Nursema ve Fatih’in amcası. Aynı zamanda Metehan’ın amcasıdır ama Metehan onu babası olarak bilmektedir.

Evrim Alasya : Kıvılcım Arslan : 1- : Sönmez’in kızı, Kayhan’ın eski eşi, Tabiat ve Çimen’in annesi Pembe ve Abdullah’ın damadı.

Sıla Türkoğlu : Tabiat Korkmaz : 1- : Sönmez’in torunu, Fatih’in eşi, Çimen’in ablası Kıvılcım ile Kayhan’ın kızı, Alev’in yeğeni Abdullah ve Pembe’nin gelini.

Sibel Taşçıoğlu : Pembe Ünal : 1- : Abdullah’ın eşi, Mustafa, Nursema ve Fatih’in annesi, Tabiat ve Nilay’ın kayınvalidesidir.

Müjde Uzmanı: Alev Arslan: 2-: Sönmez’in kızı, Kıvılcım’ın ablası, Doğa ve Çimen’in teyzesi,

Settar Tanrıöğen : Abdullah Ünal : 1- : Pink’in eşi Mustafa, Nursema ve Fatih’in babası, Tabiat ve Nilay’ın kayınpederi Kıvılcım’ın damadı.

Doğukan Güngör : Fatih Ünal : 1- : Abdullah ve Pembe’nin oğlu, Doğa’nın eşi, Ömer’in yeğeni Kıvılcım ve Kayhan’ın damadı, Mustafa ve Nursema’nın erkek kardeşi

Ceren Yalazoğlu Karakoç : Nursema Ünal : 1- : Abdullah ve Pembe’nin kızı, Ömer’in yeğeni, Mustafa’nın ablası, Fatih’in ablası.

Feray Darıcı : Fatma : 1- : Kıvılcımlar’ın komşusu, Can’ın kuzeni.

Aliye Uzunatağan : Sönmez Arslan : 1- : Kıvılcım ve Alev’in annesi, Tabiat ve Çimen’in babaannesi.

Feyza Civelek : Nilay Ünal : 1- : Mustafa’nın eşi, Fatih ve Nursema’nın teyzesi, Abdullah ve Pembe’nin gelini.

Emrah Altıntoprak : Mustafa Ünal : 1- : Abdullah ve Pembe’nin oğlu, Nilay’ın eşi, Ömer’in yeğeni Nursema ve Fatih’in ağabeyi.

Selin Türkmen : Çimen Arslan : 1- : Kıvılcım’ın kızı ve Sönmez’in torunu Doğa’nın kardeşi Kayhan.

Rahimcan Kapkap : Metehan Ünal : 1- : Bekir’in öz oğlu, resmen Ömer’in oğlu, Abdullah’ın yeğeni Mustafa, Nursema ve Fatih’in kuzeni.

Serkan Tınmaz : Umut : 1- : Alev’in meslektaşı.

Özlem Çakar : Sevilay : 1- : Kıvılcımlar’ın Uşağı.

Soydan Soydaş : Kayhan Korkmaz : 3- : Kıvılcım’ın eski eşi, Tabiat ve Çimen’in babası, Ecem’in eski nişanlısı.

Murat Tavlı : İhsan : 3- : Nilay’ın ağabeyi.

Sevim Erdoğan : Leman : 10- : Bekir ve Ömer’in eski eşi, Metehan’ın annesi.

Aslı Öbekçi : Buket : 19- : Alev ve Umut’un arkadaşı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu