Haber

Erdoğan İkinci Tur Öncesi 27 Mayıs Darbesini Hatırlattı

İkinci tür seçime ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 27 Mayıs darbesine dikkat çekti. Erdoğan paylaştı Seçimlerin ikinci turu, 27 Mayıs darbesinin 63. yıldönümünden bir gün sonra, 28 Mayıs’ta yapılacak. 14 Mayıs’ta elde ettiğimiz başarıyı daha büyük bir zaferle taçlandırmanın zamanı geldi.

“14 Mayıs’ta elde ettiğimiz başarıyı daha büyük bir zaferle taçlandırmanın zamanı geldi”

14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyların yüzde 49,5’ini alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Erdoğan’ın seçim paylaşımında 27 Mayıs darbesini hatırlatması dikkat çekti.

“27 Mayıs darbesinin 63. yıl dönümünden bir gün sonra, 28 Mayıs’ta ikinci tur seçimler yapılacak”

Paylaşımında şu sözler yer aldı:

‘Değerli yol arkadaşlarım ve meslektaşlarım, ülkemizin en kritik seçimlerinin ilk sınavını Cumhur İttifakı olarak teşekkür ederiz. Provokasyonlara gelmeden, baskılara aldırış etmeden, yılmadan, zorluklar karşısında yılmadan canla başla mücadele ettik. Her birinize emekleriniz, emekleriniz ve fedakarlıklarınız için teşekkür ediyorum. Bana senin gibi yoldaşlar verdiği için Rabbime binlerce kez şükrediyorum.

Şimdi 14 Mayıs’ta yakaladığımız başarıyı daha büyük bir zaferle taçlandırma zamanı… 27 Mayıs darbesinin 63. yıl dönümünden bir gün sonra, 28 Mayıs’ta ikinci tip seçimler yapılacak.

Biz milli iradeyi, vatana ve millete hizmet sevgisini siyasetinin merkezine koyan bir ittifakız. Bizlere sahip çıkan, bu uğurda gerektiğinde tanklara meydan okuyan milletimize minnet borcumuzu ancak daha çok çalışarak, daha çok koşarak ödeyebiliriz.

Türkiye bizden hizmet bekliyor, eylem bekliyor, milletimiz bizden onu hedefleriyle buluşturmamızı bekliyor. Depremzedelerimiz bir an önce yaralarını sarmamızı bekliyor.

28 Mayıs seçimleri için sandıkların rengi belli olduktan sonra fiilen çalışmalara başladık. İnşallah önümüzdeki günleri en keyifli ve verimli şekilde değerlendireceğiz.

28 Mayıs’ı Allah’ın izniyle Türkiye’nin yüzyılının müjdecisi yapacağız. Sana güveniyorum.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu