Yaşam

İkinci Dilan Polat Davası mı? Müge Anlı’nın Kayıp Davasının Arkasında Kara Para Aklama İddiası!

Uzun süredir Müge Anlı’nın gündemini meşgul eden Yusuf Kavuk olayı gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Kavuk’un akıbeti Müge Anlı grupları tarafından araştırılırken, gazeteci Sema Kızılarslan’ın Twitter’da öne sürdüğü iddialar ‘İkinci Dilan Polat davası mı?’ Bana geleceğini söyletti.

KAYNAK: Sema Kızılarslan

Kaynak:https://twitter.com/semaklsn/status/1…

Müge Anlı’daki Yusuf Kavuk olayı uzun süredir gündemde.

4 Temmuz’dan bu yana kayıp olan Yusuf Kavuk’un ailesi, oğullarının Derya isimli kadınla ilişkisi olduğunu ve onunla buluşmaya gittiğini ancak bir daha geri dönmediğini belirtirken, Anlı’da olay giderek karmaşıklaştı.

“Derya hepimize evli olduğunu ve boşanma sürecinde olduğunu anlattı. Son davasının temmuz ayında olduğunu ve ardından Yusuf’la evleneceğini söylüyordu.”

‘Daha sonra Derya’nın yalanlarını öğrendik. Derya aslında evliydi ve boşanmak istemiyordu. Hiçbir vaka yoktu. Yusuf bu yalanları öğrenince ilişkiyi sonlandırdı. Derya onu 3 yıl boyunca aldattı. Aslında Derya sadece Yusuf’la değil başka kişilerle de konuşuyordu.’

Programda Yusuf Kavuk ile Derya’nın ilişkisi konuşulurken, Harun isimli kişinin de olaya karışmasıyla kaybolma olayı bambaşka bir olaya dönüştü.

Yusuf ve Derya Makedonya’ya giderler ve burada güzellik merkezleri sahibi Harun adında bir adamla tanışırlar. Üstelik Derya, Yusuf’u kardeşim, Harun’u da kardeşim olarak tanıttı.

Ayrıca Yusuf’un ailesi Harun’un Derya’ya aşık olduğunu iddia etmektedir.

Kaybolmadan önce en son Harun Ateş’le birlikte görülen Yusuf’un da bir arkadaşından Harun’u araştırmasını istediği ortaya çıkarken, Müge Anlı’da konuşan Harun, Yusuf’a ortak olacaklarını söyledi.

Güzellik merkezlerinin sahibi Harun’un tezine göre Yusuf bir tarla satıyor ve 4 milyon TL ile güzellik merkezine ortak olmak istiyor.

Essayer Eğlence Merkezi’nin sahibi Harun Ateş’in iddialarını çelişkili bulan gazeteci Sema Kızılarslan, Harun Ateş’in şirketini araştırdı ve söz konusu kaybolma olayının Dilan Polat’ın ikinci davası olabileceğini iddia etti.

İşte Sema Kızılarslan’ın argümanları:

?

?

Sema Kızılarslan da araştırmasının görsellerini paylaştı:

?

?

Bu tezler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu