Haber

Konyaaltı Halk Sofrası Ekibi HayatPark’ta Vatandaşları Dinledi

Konyaaltı sakinlerinin dilek, talep ve dertlerine anında çözüm üreten Millet Sofrası grubu, HayatPark’ta vatandaşları dinledi.

Konyaaltı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı Halk Masası saha çalışmalarına devam ediyor. Emekli Kahvesi’nin ardından HayatPark’ta vatandaşlarla buluşan Millet Sofrası ekipleri, vatandaşların talep, rica ve sorunlarını dinledi.

İzmir’den Antalya’ya kızını ziyarete geldiğini belirten Kübra Sağtürk, HayatPark’ın onlar için vazgeçilmez bir yer haline geldiğini söyledi. Sağtürk, “Belediyemizden çok memnun olduğumu her fırsatta dile getiriyorum. İzmir’e gittiğimde eşime, arkadaşıma burayı övüyorum. HayatPark’ta sağlanan imkan, Emekli Kahvesi’nde sağlanan imkanlar, yürüyüş yolu. Yollar. Bizim için çok güzel hizmetler var. Çay burada. “1 ​​lira. Bu fiyata nereden bulacağız. İzmir’den bahsediyorum. İnanmıyorlar, nasıl olur diyorlar” dedi.

“Sahada olmaya devam edeceğiz”

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Halk Masa’nın belediyenin gözü kulağı olduğunu söyledi. Önder Esen, Halk Sofrası gruplarının sahada vatandaşlarla da buluştuğunu belirterek, “Ekiplerimiz dijital medyanın yanı sıra telefonla da vatandaşlarımızın istek, talep ve şikayetlerini dinliyor. Vatandaşımızın olduğu her yerde ekiplerimiz olacak. Vatandaşlarımız da talep, talep ve şikayetlerini 0 242 245 numaralı telefondan yanıtlıyor. 55 00 numaralı telefondan da Halk Sofrasına iletebiliyorlar” dedi. – ANTALYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu