Haber

Başkan Arslan; “En büyük bayramı birlikte kutluyoruz”

Edremit Belediyesi Cumhuriyet Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak hazırlanan çiçek tohumları, Önder Selman Hasan Arslan’ın talimatıyla öğrencilere dağıtılırken, esnafın vitrinleri ve belediye araçları da 100’üncü yıla özel logoyla süslendi.

Edremit Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın talimatıyla 100’üncü yıla özel olarak çiçek tohumları ve 100’üncü yıl logolu etiketler hazırlandı. Öğrencilere çiçek tohumları hediye edilirken, esnafa da vitrinlerini süsleyecek 100. Yıl özel logolu etiketler dağıtıldı. Belediye araçları da tek tek 100. Yıl logolarıyla süslendi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Cumhuriyetimizi daha nice yüzyıllara taşıyacak geleceğin yüzleri çocuklarımıza çiçek tohumlarını hediye ettik. Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusunu meydanlarımızda, sokaklarımızda, evlerimizde, iş yerlerimizde ve araçlarımızda, kısacası şehir hayatımızın her alanında yaşamak ve canlı tutmak istiyoruz. “En büyük bayramımızı hep birlikte büyük bir coşkuyla kutluyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

oguzlar-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu