Haber

Başkan Topaloğlu, “Acınızı yürekten paylaşıyoruz”

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’deki otellere yerleştirilen depremzedeleri ziyaret etti. Önder Topaloğlu’na eşi Fikriye Topaloğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, CHP Kemer Hanımlar Kolu Başkanı Sema Özdemir eşlik etti.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen “yüzyılın felaketi” olarak nitelendirilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Kemer’e gelen depremzedeleri ziyaret ederek acılarını paylaşmaya çalışan Önder Topaloğlu geçmiş olsun dileklerini iletti. depremzedelere “geçmiş olsun” mesajı

Başkan Topaloğlu’nun eşi Fikriye Topaloğlu, çocuklarla çeşitli oyunlar oynadı, ailelerle sohbet etti, depremzedelerin çocukları ile vakit geçirdi.

Ülke olarak zor günlerden geçtiklerini belirten Önder Topaloğlu, bugünlerin dayanışma, birlik ve beraberlik günleri olduğunu söyledi.

Ziyaretleri sırasında depremzedelere bir ihtiyaçları olup olmadığını sorduklarını belirten Topaloğlu, “Vatandaşlarımızı depremde ziyaret ettik. geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam ediyoruz. Kemer’deki otellerde konaklayan depremzede vatandaşlarımız

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ardesenajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu