Ekonomi

Binance, Kullanıcılara Sunduğu Yenilikleri Açıkladı

Kripto para piyasalarının çok önemli krizlerle sarsıldığı 2022 yılında Binance, dünyanın en büyük kripto para borsası olarak kullanıcı odaklı geliştirmelerine devam etti. Ülkemizde resmi olarak hizmet veren borsanın uygulama tasarımlarından biri olan NFT, güvenlik önlemleri alanında ve özellikle Web3.

Binance NFT geçen yıl haftalık 600 bin kullanıcıya ulaştı. 2,5 milyon NFT’nin listelendiği bir pazar yeri oldu. Ayrıca, doğrulanan her kullanıcının eserlerini bu pazaryerinde NFT olarak satmasına izin verilmiştir. Bu yeniliklerle sıradan bir alım satım deneyiminin ötesine geçen Binance, merkezi olmayan finans (De-Fi) inovasyonlarına bu yıl da devam edecek.

Binance, Web3’ü herkes için erişilebilir kılmaya devam ediyor:

Binance, kullanıcı odaklı bakış açısının çalışmalarının merkezinde yer aldığını da geçen yıl gösterdi. Bu kapsamda Binance Shares, 70 farklı pazardaki kullanıcıların kripto varlıklarını kullanarak prestijli para göndermesine olanak sağladı. “Güven Cüzdanı” Entegrasyona ek olarak, taşınabilir cihazlardan kripto bakiyeleri ekleme imkanı sağlandı. Binance uygulamasındaki pazar yeri de kullanıcıların cep telefonlarına para yüklemesine ve DeFi hizmetlerine erişmesine imkan veren bir yapıya kavuştu. Buna ek olarak, bu yıl Binance çalışmalarını, farklı düzeylerde kripto deneyimi ve teknolojik bilgiye sahip geniş bir kullanıcı yelpazesi için Web3’ü kolaylaştıran projelere adadı.

Görme dostu palet artık mevcuttur:

Ulusal Göz Enstitüsüne göre, yaklaşık 300 milyon insan renkli görme bozukluğu yaşıyor . Bu rapora göre Binance, en yaygın renk bozulmalarının, tipik bir ticari orta yüzdeki en değerli iki renk olan kırmızı ve yeşilin tonlarını içerdiğini tespit etti. Buna göre Binance, alım satım ara katman yazılımını herkesin kullanımına sunmak için kırmızı/yeşil paleti daha görüş dostu bir mavi/turuncu düzenlemesiyle değiştirdi ve yeni bir renkli görme bozukluğu paleti tanıttı.

Güncellenmiş doğrulama önlemleri:

Binance, kullanıcıların sorunsuz bir şekilde platforma katılabilmeleri ve farklı bölgelerdeki yasal düzenlemelere uyum sağlayabilmeleri için doğrulama önlemlerini 2022 yılında güncelledi. Şirket, dokuz yeni ülkede sistemlerini devlet veritabanlarına yerleştirdi ve Güvenilir servis sağlayıcılarlaBirleşik.

Tüm bunlara ek olarak 2021 yılında lanse edilen Binance NFT, haftalık 600 binin üzerinde kullanıcıya, listelenmiş 2,5 milyon NFT’ye ulaştı ve spor, müzik ve eğlence sektörünün önde gelen isimleriyle iş birliği yaptı. Şirket ayrıca en az iki takipçisi olan doğrulanmış her kullanıcıya çizimlerini Binance NFT’de yayınlama fırsatı sağladı. Şimdiye kadar yaklaşık 100.000 NFT bu güncellemelerden kaldırıldı ve bu NFT’ler 40 milyon USDT’nin üzerinde işlem hacmioluşturuldu.

Yalnızca alım satım deneyimi sunmakla kalmaz, Binance, Staking de dahil olmak üzere çok çeşitli kazanç sağlayan öğelere sahiptir. Bu bağlamda şirket, bir kripto geri ödeme programı başlatarak en tanınmış Binance Earn kreasyonlarından bazılarını kolaylaştırmak için adımlar attı. Ayrıca Binance, “Easy Kazanç” adlı bir platformda kilitli staking yapıtlarını çeşitli yapıtlarla birleştirdi. 2021’de kurulan Automated Investment, düşük riskli, kripto yatırımlı bir şirkettir. dolar maliyet ortalaması (DCA)Geçen yıl da bu yaklaşımı tercih edenler için en bilinen yatırım çalışmalarından biri olmaya devam etti.

Binance ile ilgili yenilikleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz, takipte kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu