Ekonomi

Cumhuriyetin 100. yılında Turkcell’den milyonlarca dijital hediye

Turkcell, son 30 yıldır değer verdiği Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel bir dizi kampanya başlatıyor. Turkcell, ekosistemindeki dijital markalarla kullanıcılarına fayda sağlamayı hedefliyor; TV+, fizy, BiP, lifebox ve GAME+’tan özel içeriklerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu artırıyor. Turkcell’in Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırladığı reklam filminde “#BuAşkBitmez” vurgusu yapılıyor. Salla Kazan filminin sonunda 29 Ekim’de Turkcell, Turkcell uygulamasındaki Salla Kazan ile tüm kullanıcılarına 10 GB internet hediye ediyor.

Cumhuriyet sinemaları TV+’ta yayınlanacak

Kaliteli içerikleri izleyiciyle buluşturan TV+’ın premium ayrıcalıkları 26-31 Ekim tarihleri ​​arasında 1 hafta boyunca herkesin kullanımına ücretsiz olarak sunulacak. Kampanyaya 31 Ekim’e kadar katılanlar 7 gün boyunca TV+’ın zengin içeriklerine erişebilecek. TV+’ta 29 Ekim’e özel olarak Cumhuriyetin anlam ve değerini anlatan pek çok içerik yayınlanıyor. Senaryosunu Turgut Özakman’ın yazdığı, başrollerinde Rutkay Aziz ve Savaş Dinçel’in yer aldığı “Kurtuluş” dizisi yıllar sonra yeniden izleyiciyle buluşuyor. Ayrıca Zülfü Livaneli’nin yönettiği “Veda”, senaryosunu Turgut Özakman’ın yazdığı “Çanakkale 1915” ve “Dersimiz Atatürk” filmleri ile dönemi en çarpıcı bölümleriyle anlatan özel belgeseller de Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak gösteriliyor.

fizy’nin 29 Ekim coşkusu, gelecek için orman

Türkiye’nin popüler dijital müzik platformu fizy, 100. yıl heyecanını da artırıyor. 24-31 Ekim tarihleri ​​arasında fizy’ye gelen herkes ayrıcalıklı bir deneyim yaşayacak. Fizy’e ilk kez gelen kullanıcılar 1 ay boyunca tüm içeriklere sınırsız erişime sahip olacak. Fizy uygulamasının görünümü ve içeriği 24-31 Ekim tarihleri ​​arasında Cumhuriyetin 100. yılına özel olacak. Tarkan’ın “İyi Uyusun” müzikleri, Kenan Doğulu’nun “İkinci Yüzyıl” müzikleri, 100 yılın her dönemine dokunan özel hazırlanmış listeler ve “Bilgi Programı”nın “29 Ekim fizy Özel Bölümü” ile 29 Ekim coşkusu fizy’de. Ortamlarda Satılacak” podcast’i. Dolu dolu yaşanacak.

fizy, tüm zamanların en çok dinlenen 100 sanatçısı adına İstanbul Kanlıca’da “100. Yıl Cumhuriyet Ormanı” kuracak. En çok dinlenen 100 sanatçının her biri için 100 fidan dikecek olan Fizy, 10 bin ağaçlık ormanıyla 100. yıl dönümünün anısını gelecek nesillere taşıyacak.

BiP’ten 1923 kampanya kodları

Kullanıcılar, iletişim ve yaşam platformu BiP’i 29 Ekim’de ücretsiz deneyimleyebilecek. 29 Ekim’de BiP servisine eklenecek menüden fizy, lifebox ve TV+ markalarına ait 1923’er kampanya kodu dağıtılacak. Kodu alan 1 yıl boyunca ücretsiz üyelik hakkına sahip olacaktır. Her kullanıcı bir markadan tek kod alabilecek. Kullanıcılar farklı markalardan birden fazla kod alabilecek.

lifebox 100 yıllık fotoğraf albümünü paylaşacak

Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak kullanıcılarına fayda sağlayacak bir diğer marka ise Turkcell’in kişisel bulut depolama hizmeti lifebox olacak. Lifebox, BiP üzerinden sunacağı kodlara ek olarak 100 GB depolama alanı için 1 yıl geçerli 1923 “CUMHURİYET” promosyon kodu verecek. Ayrıca lifebox kullanıcılarına Cumhuriyetin ilk yıllarına ait özel fotoğrafların yer aldığı bir albüm de hediye edilecek. Albüm herkes tarafından erişilebilir olacak ve paylaşılacak.

GAME+ heyecanı 19.23’te başlayacak

GAME+ destekli bulut tabanlı oyun platformu GeForce NOW, 28 Ekim saat 19.23’ten itibaren https://gameplus.com.tr/1923 adresine gelen ilk 1923 kullanıcıya 1 haftalık ‘Premium’ abonelik sunacak. 28 Ekim saat 19.23’te başlayacak kampanyada kullanıcılar haftalık paketlerini 1 ay içerisinde diledikleri zaman kullanabilecek.

Ayrıca 29 Ekim saat 19.23’ten itibaren GAME+, rastgele premium paket satın alan ilk 100 kişiye, satın aldıkları premium paketle aynı uzunlukta premium abonelik promosyon kodu sunacak. Kampanya 29 Ekim saat 19.23’ten itibaren satın alınan ilk 100 premium paket için geçerli olacak. Böylece 12 aylık premium abonelik satın alan kullanıcılar, paketlerine ek olarak 12 ay daha ücretsiz premium abonelik almış olacaklar.

dodurgaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu